Hardware

Vi sælger som udgangs punkt ikke hardware, vi mener at der findes rigeligt af butikker med udvalg og vil hellere fokusere på at vejlede vores kunder til at finde det helt rigtige produkt til den billigste pris. Dermed ikke sagt at vi ikke vil formidle et salg hvis dette giver kunden en bedre helheds løsning eller hvis der er tale om sjældent hardware som skal skaffes hjem, vi ved dog at vi ikke har en stor nok omsætning af hardware til at kunne banke prisen i bund.

Almen oprydning

En computer har som alt andet værktøj brug for at bliver gjort rent, der kan der være tale om både fysisk rengøring, og fjernelse af uønsket software. Vores tilbud er at vi tager en hurtig snak om hvad du bruger computeren til og så gennemgår vi den, så at den bliver optimeret til den type opgaver, når vi leverer maskine retur sørger vi for en fysisk rengøring. Sammen med computeren får du så en lille rapport med vores vurdering af din computers fremtid og hvad vi mener vi kan gøre for at hjælpe dig med at være godt kørende til laveste udgift.

Oprydning med eftersyn koster 500kr. hvis vi vurderer at vi ikke forbedrer maskinens drift koster den fysiske rengøring 250kr. hvis vi ikke mener at du har nogen gevinst af oprydningen får du en gratis rapport.

Ny hardware

Du skal ud og have en ny hardware, og har ikke tiden til at sætte dig ind i alle detaljer, her tilbyder vi en guidet tur med info om produkterne på det niveau du selv ønsker, hvis du vil have alle detaljer får du dem, hvis du egentlig bare vil vide om den dækker de specificerede behov så er det det vi holder os til.

I alt sin enkelthed så hyrer du os som din personlige shopping assistent, dette kan være online, i en butik hvor vi ved de har et udvalg der passer, eller i den butik du selv føler dig hjemme.

Vi går efter at finde den helt rigtig løsning til dig og vil gøre det så billigt for dig som muligt, prisen for denne service varierer selvfølgelig alt efter hvad du skal have, er det en hel computer eller kun en printer. Prisen starter ved 50kr. og så aftaler vi en maks. pris du vil bruge på vejledning hvis vi ikke finder et produkt beklager vi at spilde tiden og så koster det ingenting.