Almen oprydning

En computer har som alt andet værktøj brug for at bliver gjort rent, der kan der være tale om både fysisk rengøring, og fjernelse af uønsket software. Vores tilbud er at vi tager en hurtig snak om hvad du bruger computeren til og så gennemgår vi den, så at den bliver optimeret til den type opgaver, når vi leverer maskine retur sørger vi for en fysisk rengøring. Sammen med computeren får du så en lille rapport med vores vurdering af din computers fremtid og hvad vi mener vi kan gøre for at hjælpe dig med at være godt kørende til laveste udgift.

Oprydning med eftersyn koster 500kr. hvis vi vurderer at vi ikke forbedrer maskinens drift koster den fysiske rengøring 250kr. hvis vi ikke mener at du har nogen gevinst af oprydningen får du en gratis rapport.

Er der tale om mange maskiner kan vi lave et særligt tilbud tilpasset din virksomhed.

Hardware

Din virksomhed skal ud og have ny hardware og du har ikke ressourcerne til at sætte dig ind i alle detaljer, her tilbyder vi en præsentation med info om produkterne på det niveau du selv ønsker, hvis du vil have alle detaljer får du dem, hvis du egentlig bare vil vide om den dækker de specificerede behov så er det det vi holder os til.

Vi går efter at finde den helt rigtig løsning til din virksomhed og vil gøre det så billigt for din virksomhed som muligt, prisen for denne service varierer selvfølgelig alt efter hvad du skal have. Prisen starter ved 50kr. og så aftaler vi en maks. pris du vil bruge på vejledning hvis vi ikke finder et produkt beklager vi spildtiden og så koster det ingenting.

Produktudvikling

Har I en ide i gerne vil have hjælp til at realisere, bidrager vi med hjælp til at komme videre, i form af assisteret udvikling eller fuld udvikling.

Vi kan enten hjælpe dig til at udvikle dine egne evner og lede dig i processen eller hjælpe dig med at få aktualiseret din ide. Vi har selv værksted og 3D printere så mulighederne er der, og hvis vi ikke selv kan forestå alle dele af produktionen har vi netværk i flere dele af verden, så der er mulighed for at finde gode løsninger til rimelige priser. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til ide@cear.dk så booker vi en tid starter med en kop kaffe og så tager vi den derfra.