Hjemmeside

Du har noget du gerne vil dele på en hjemmeside, det kan være en hobby, kunst eller andet. Vi tilbyder professionelle hjemmesider designet med dit personlige præg.

Vi tager et møde om hvad du kunne tænke dig din hjemmeside skal indeholde og så må du vælge selv at komme med et design eller få vores hjælp til design med udgangspunkt i dine ønsker til udseende. Pris pr. hjemmeside starter ved 2000 kr. Ønsker du en side med nogle specielle funktioner vil prisen stige afhængig af funktionen. Vi tilbyder også affotografering af varer og lignende, alt dette kan aftales ved det første uforpligtende møde.

Ide til virkelighed

Har du gået og grublet over en ide, det kan være en app, en fysisk ting eller en større sammenfletning af digital og fysiske emner, ja så vil vi gerne hjælpe dig videre. Vi kan enten hjælpe dig til at udvikle dine egne evner og lede dig i processen eller hjælpe dig med at få aktualiseret din ide. Vi har selv værksted og 3D printere så mulighederne er der, og hvis vi ikke selv kan forestå alle dele af produktionen har vi netværk i flere dele af verden, så der er mulighed for at finde gode løsninger til rimelige priser. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til ide@cear.dk så booker vi en tid starter med en kop kaffe og så tager vi den derfra.

Anskaffelse af software

Hvis du står i en situation hvor du har brug for hjælp med anskaffelse af software, eller hjælp med at finde rundt i hvad der findes og hvad der passer bedst til dit behov, tilbyder vi rådgivning omkring dette. Prisen starter ved 50 kr. og du sætter selv grænsen af hvor meget du maksimalt vil bruge på rådgivningen.